خورش باددمجان فوری!

مواد لازم برای 3-4 نفر

بادمجان متوسط 4 عدد

گوشت چرخ کرده 150-200گرم

پیاز دو عدد

رب یک قاشق غذاخوری

آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری

ادویه : نمک،پودر سیر ،زردچوبه ، فلفل سیاه،به اندازه لوبیا چوب دارچین

 طزر تهیه:

ابتدا بادمجانها را با یکی از روش هایی که در پست روش های سرخ کردن بادمجان  گفتم سرخ کنید.سپس پیاز ها را خلالی کرده و خوب سرخ کنید.مقداری از پیاز سرخ شده را بردارید و کنار بگذارید،حالا گوشت را به پیاز اضافه کنید و خوب سرخ کنید.بعد از آن،رب ،آبلیمو،ادویه را به آن اضافه کنید.تفت دهید.یک لیتر آب درون آن بریزید و هم بزنید.آرام بادمجانها را روی گوشتها بگذارید.پیاز داغی که کنار گذاشتید را روی بادمجانها بریزید.بعد از جوشیدن آب،شعله را ملایم کرده تا آبش کشیده شود و بادمجانها مغر پخت شود.میتوانید از گوجه دو نیم شده نیز استفاده کنید.هنگام چیدن بادمجانها،گوجه ها را نیز روی بادمجانها قرار دهید.


امیدوارم از پختن و خوردن این خرش لذت ببرید.


عکسها یادتون نره.ممنونم.

/ 9 نظر / 23 بازدید
علی

سلام مثل همیشه [خوشمزه]

علی

با سلام انشالله سال جدید رو با خوشی با مهربونی و با فراق بال از همه خستگی ها و مشکلات و در کمال صحت و سلامت در کنار اونایی که دوسشون داریم و به خاطرشون امید به زندگی داریم با موفقیت آغاز نماییم[گل] التماس دعای خیر[فرشته]

الهه

به نظر من این خورش باید با گوشت تیکه ای باشه[خجالت]قیافش خوشمل تر میشه[نیشخند]من عاشق بادمجونم[نیشخند]این چند روز هم درگیر پخت شیرینیم.تازه 4شنبه اومدم از رامسر و همش دارم بیسکویت درست میکنم[خنده]هنوز یه سری مونده[قهقهه]

الهه

سلام.باور کن حتی وقت نکردم به وبم سر بزنم.همش کلاس بود و خستگی.الات دیگه ازادترم.من هر روز سر میزدم بهت اما وقت نظر نبود.سر اون مرغه یادمه اومدم نظر بزارم که دیدم دیگه باید برم دانشگاه.حالا وقت کردم یه پست میذارم که متوجه شی;-)

نرگس

خاله کتی عزیزم..سلام و یه دنیا ممنون..خیلی مطالب خوبی بود...اتفاقا برای تحقیق عماد به دردمان خورد[چشمک]هر چند که بسیار دهانمان آب افتاد..آخه بادمجان ندارم و حسش نیست بریم تجریش بخریم!!راستی خانمی قرار بود خیاطی ها رو هم بذاری..پس چی شد>؟

علی

سلام محتاجیم به دعا قسمت نشد بریم زیارت از دور سلام کردیم آخه آوا جون رو نبرده بودیم و کل رفت و برگشت و انجام کارایی که مشهد انجام دادیم کلا 7 ساعت طول کشید ما هم از شما التماس دعا داریم سلام برسونید

دختر باروني

با سلام خيلي زياد آبجي...پيشاپيش عيدتان مبارك..إن شالله در كنار همسرت ساليان سال عيد را جشن بگيريد و خوشبخت باشيد..... من عاشق ِ بادمجان هستم...مخصوصأ سرخ كردني......[لبخند] آبجي بابت آهنگ ِ تركي خيلي ممنونم..گوش كردم گلم..دستت درد نكنه آبجي قربونت برم..[لبخند][ماچ] راستي آبجي به خانه برميگرديم رو نگاه مي كني از شبكه ي تهران....واااااااااااي يه عالمه انواع شيريني درست مي كنند....[تعجب] كاكائو هم زياد استفاده مي كنند...[سبز] ولي انصافأ خيلي قشنگ ميشه..والله شيريني شيريني هست چه فرقي مي كند..همان شكر است ديگر[نیشخند] فقط انواع ظاهراشون فرق داره......فقط ميوه خوبه..شيرينيش طبيعيه........راستي آبجي يادته يك بار مرغ شكم پر درست كرده بودي گلم..مي خواستم بگم اگر پوست ِمرغ را جدا نمي كني حتمأ جدا كن آبجي..چربي آوره و مضر......خيلي خطرناك به آدم چربي خون ميده...قربونت برم مواظب ِ چهارشنبه سوري هم باش....الان اينجا هي منفجر ميشه مثل ِ جنگه [عصبانی][خجالت] آبجي دوستت دارم......[ماچ][لبخند]

آنی

سلاممممم خانم خانوما خوبی؟ این پستت رو دیدم بدجووووور هوس بادمجون کردم[خوشمزه] اگه حوصله داشتم واسه شام درست کنم[لبخند]