روشهای سرخ کردن بادمجان

امروز میخوام برای اون دسته از دوستانی که نمیدونن چیکار کنن تا هنگام سرخ کردن بادمجون روغن کمتری مصرف بشه...چند تا راه حل دارم.

منم مثل شما وقتی بادمجونهام روغن زیادی به خودشون میکشیدن عذاب وجدان میگرفتم.

روش اول:

این روش مطمئنا توسط اکثر خانمها امتحان شده.اون هم اینه که بعد از پوست کندن بادمجونها،اونها رو شسته و روشون رو نمک مالی میکنیم و یا در آب نمک میخوابونیم و بعد از خشک شدن بادمجونها اونها رو سرخ میکنیم.این روش روش خوبیه ولی من یکی که اصلا صبر ندارم...بعضی وقتها که هوس بادمجون میکنم بی خیال این روش میشم.

روش دوم:

بعد از پوست کندن بادمجونها میتونین از سفیده تخم مرغ استفاده کنین.یعنی سفیده ی تخم مرغ رو بزنین و بعد دستتون رو خیلی خیلی کم آغشته با تخم مرغ کنین و بادمجونها رو تخم مرغی کنین.بعد توی روغن سرخ کنین.

روش سوم:

این روش به نظرم بهترین روشه و خانم طوروسیان که از استادان آشپزی و قنادی هستن این روش رو توصیه میکنن.ماست!بله قبل از سرخ کردن بادمجانها رو به ماست اغشته کنین و بعد هم سرخشون کنین.میتونین بادجانها رو توی ماست بخوابونین و در یخچال ییک ساعتی بمونه و بعد بادمجونها رو کاملا از ماست پاک کنین و بعد سرخ کنین.خیلی خوب سرخ میشن و طلایی خوشرنگ میشن.

روش چهارم:

بادمجونها رو بعد از پوست کندن.بشورید و بعد از اینکه مقداری آبشون رفت،با قلمو آشپزی(فرچه سیلیکونی)روغن رو روش بمالین.بعد اونها رو درون سینی بچینین و بعد درون مایکروفر بذارید و به مدت 10 دقیقه با مایکروفر سرخشون کنین.هر جقدر دوست دارین طلایی بشه از گریل هم استفاده کنین.این روش هم مناسب هست.

روش پنجم:

بعد از شستن بادمجونها اونها رو درون مایکروفر بگذارین و 3-5 دقیقه بگذارین آبش کشیده بشه و بعد درون روغن سرخ کنین.اینطوری نصف روغنی که همیشه استفاده میکنین مصرف میشه.

امیدوارم به دردتون بخوره.

/ 4 نظر / 44 بازدید
عسل

به نظرت اینا تاثیر داره عزیزم؟ من به اب نمک اعتقاد ندارم چون هر چند ساعتم خوابوندم تو اب نمک بازم افاقه نکردو یه روغن رو تموم کردم[نیشخند] ولی خب از نظر علمی درسته چون وقتی میخوابونی تو اب نمک , بادمجون اب رو به خودش میکشه و دیگه نمیتونه روغن رو جذب کنه و اینجوری کمتر روغن مصرف میشه الان من در کدوم جناحم؟[نیشخند] منتقد اب نمک یا موافق اب نمک[خنده] بقیه رو حتما امتحان میکنم باشد که رستگار شویم

الهه

سلام عزیزم.این روش هم هست که به نظرم واقعا عالیه.حتما امتحانش کن.ماله شف ژولیته ادمجون رو پوست میگیرم و برش میزنم و میچینم تو ماهیتابه و روش کمی نمک میپاشم و در حدود نصف استکان آب میریزم ( در صورتی که بادمجون هاتون رو نازک برش دادید مقدار آب کمتری بریزید) و درشو میبندم تابا شعله متوسط بپزه ، وقتی آب به خورد بادمجون رفت و بادمجون نرم شد اندازه ۲ قاشق روغن اضافه میکنم و میزارم تا سرخ بشه واقعا انگار کلی روغن ریختی و سرخ کردی ولی به نوعی رژیمی محسوب میشه

زهرا

سلام من روش سوم پیشنهادیتون رو امتحان کردم خیلی خوشمزه شدش راستش همین الان دارم میخورمش و واقعن طعمش رو میپسندم :)