کتلت گوشت و مرزه کتلتی متفاوت و لذیذ

مواد لازم برای 3 نفر:(از این مواد 17 عدد کتلت درست کردم البته نازک)
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز متوسط رنده درشت شده 2عدد(آب آن را حتما بگیرید)
سیب زمینی خام متوسط رنده ریز شده 2 عدد(آب آن گرفته شود)
تخم مرغ کامل یک عدد
مرزه ی خشک شده یک مشت کامل
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،آویشن به مقدار لازم
پودر سیر یک قاشق چایخوری(یا دوحبه سیر رنده ریز شده)
گوجه برای سرخ کردن
مواد فوق را با هم مخلوط کرده و کمی ورز میدهیم و به مدت 15- 20 دقیقه میگذاریم در یخچال بماند تا خوب عطر مرزه به خورد مواد برود.مرزه باید در مواد کتلت به عینه دیده شود.بعد از استراحت،با قالب فلافل،قالب زده و در روغن سرخ میکنیم.
دوستانی که مشکل خام بودن کتلت بعد از سرخ کردن رو دارن با این قالبها خیلی خوب مشکلشون رفع میشه.میتوین وسط کتلت هم یک سوراخ ایجاد کنین برای اطمینان بیشتر.این کتلت به همراه گوجه ی سرخ کرده و پلو خیییییییییییییلی خوشمزه هست.من برنجم رو دودی درست کرده بودم.هرچی از طعمش بگم کم گفتم.حتما امتحان کنین.برای مخلفات هم ماست و خیار موسیری در کنار این غذا رد خور نداره و واقعا آدم از خوردنشون سیر نمیشه.شاید بعضیاتون کتلت رو تا حالا با برنج نخورده باشین اما یک بار امتحان کنین عالی میشه.البته من این مدلیش رو بیشتر دوست دارم با برنج بخورم.چشمک

/ 8 نظر / 42 بازدید
یاس

سلام معلومه که خیلی خوشمزه هست[خوشمزه][دست][گل]

نرگس

سلام بر خاله کتی عزیز و هنر مند..ممنون از این پیشنهاد بیستت که بو و برنگش از پشت مانیتور آدمو مست میکنه...خیلی خوشمزه است[خوشمزه]خسته نباشی[گل]

عسل

من گشنمهههههه[خوشمزه] موقع ناهاره و این کتلته بدجوری دلبری میکنه[نیشخند]

منم!!!!!

بعضیا مزه مرزه رو دوست ندارن... البته من خودم میخورم... عسل اینا به این جور کتلتا که با گوشت درست میشه میگن شامی... ولی شامی ما گوشتش خیلی بیشتره!!

پریسا

سلام دوست عزیزم،ممنون ازاینکه تجربیاتت رو اینجاثبت میکنی،خسته نباشی[ماچ]

مهسا

سلام.خوبی کتی جونم؟چقدر دلم برات تنگ شده بود... موقع ناهار شده و حسابی دهنم آب افتاد.خیلی جالب بود و جدید بابت استفاده از مرزه که من اصلا مزه و طعمشو دوس ندارم[ابرو]اما به یه بار درست کردنش می ارزه. ماهم به این مدل غذا با گوشت بیشتر شامی میگیم.من خیلی مواقع درستش میکنم چون هم خوشمزه اس و هم سریع و راحت درست میشه.ممنون بابت اشتراک گذاشتن چیزای خوبی که بلدی عزیزمی[قلب][قلب][قلب][قلب][قلب]

دریازاد

سلام کتی خانوم.انقدر که همیشه سرم به درس و کتاب و دانشگاه گرم بود هیچ وقت فرصت نکردم إشپزی رو خوب یاد بگیرم اهمیت این مساله تا قبل از ازدواج و نامزدیم برام انقدرها روشن نبود اما الان با تمام وجود حس میکنم جز ضروریات اصلی زندگیه داشتن دستپخت خوب برای بانوی خونه تا دو سه ماه دیگه قراره بریم سر خونه زندگیمون و من تا چند وقت پیش همه ی وجودم لبریز استرس بود از اینکه من هیچی بلد نیستم اما از وقتی با وبلاگ شما آشنا شدم هم استرسم کمتر شده هم علاقه م بیشتر شده به آشپزی.واقعا باید به مادر بزرگوار شما احسنت و آفرین گفت به خاطر تربیت چنین خانم کدبانویی دعاتون میکنم و امیدوارم منم یه روز بتونم مثل شما غذاهای خوشمزه بپزم.واقعا ممنونم ازتون