کیک سیب و دارچین

این کیک جز دسته کیکهای خوشمزه ، راحت و اسونه پس حتما امتحانش کنید خوشمزه

دستور و مواد لازم :

تخم مرغ 3 عدد 
شکر 1 پیمانه 
روغن مایع یک دوم پیمانه 
کره 50 گرم اب کرده 
ماست 1 پیمانه 
آرد 210 گرم یا 2 پیمانه 
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری 
سیب 3 عدد 
پودر دارچین 
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه 

شکر ،روغن و کره را چند دقیقه با همزن بزنید تا رنگش روشن شه. تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کنید . بعد ماست را اضافه کنید .آرد و بیکینگ پودر را با قاشق به بقیه مواد اضافه کنید یا با همزن دور کند کمی بزنید 
مواد را در قالب 30×20 بریزید و سیب ها رو روی مایه کیک بگذارید و روی آن دارچین بریزید و به مدت 50-45 دقیقه در فر 190 - 200 درجه قرار دهید.
این میزان زمان پخت برای فرمن هست.ممکنه برای شما کمتر یا بیشتر باشه.
نکات:
+ روی سیب غیر دارچین، شکر قهوه ای و پودر پسته ریختم.

+ میتونین توی قالبهای گرد که قطرشون 26 به بالا هست بریزین.

+ من خودم داخل قالب سیلیکونی که ارتفاعش کمتره و پهن و بزرگ هست پختم.

+ هرچی این کیک نازکتر بهتر...این رو ببینین کی بهتون گفتم...چون اگه ارتفاع ظرف بیشتر و کیکتون کلفت باشه دیرتر میپزه.و چون روش سیب داره خمیری میشه و دیرپخت میشه.

+ نکته ی دیگه اینکه کیک رو باید سرد سرو کنین.پس بذارین یخچال کاملا خنک بشه بعد مصرف کنین.خیلی خوشمزه تر میشه.

 

 عزیزانم توی عکس پایین لطافت و نرمی کیک کاملا مشهوده...بافت خوبی داره...

امیدوارم خوب توضیح داده باشم که بدون هیچ مشکلی بتونین یه کیک سیب و دارچین خوب بپزین تا در کنار همسر و فرزندانتون یه عصرونه دلچسب داشته باشین.قلبباز هم میگم.اگر این کیک رو درست کردین عکس بگیرین و اپلود کنین و برام کامنت کنین تا در آلبوم عکسهای شما در وبلاگ قرار بدم.ممنونم.

 

/ 24 نظر / 88 بازدید
نمایش نظرات قبلی
خانوم بس

من اینو درست کردم خیلی عالی بود دفه بعدی میخوام سیب و دارچین نزنم شوهرم میوه تو کیک دوس نداره اما بافت خود کیکش عالیه

خانوم بس

من اینو درست کردم خیلی عالی بود دفه بعدی میخوام سیب و دارچین نزنم شوهرم میوه تو کیک دوس نداره اما بافت خود کیکش عالیه

یاس

سلام گلم وای من این کیک سیب و دارچین رو درست کردم خیلی عالی شد چون چند وقته ناخداگاه رفتم تو کار کیک[چشمک][نیشخند] البته همیشه موقع بیکاری شیرینی و کیک درست میکنم... خیلی خوشمزه شد دستت درد نکنه ولی متاسفانه نتونستم عکس بگیرم چون کف قالب رو زیاد چرب نکرده بودم وقتی از قالب جدا کردم کیک از وسط نصف شد بعد خواستم کیک رو برعکس کنم که از روش عکس بگیرم داغ بود نشد بعدش دیگه بیخیال شدم ولی ایندفعه که درست کردم حتما عکس میگیرم میزارم... راستی اگه میشه طرز تهیه غذاهایی که بیشتر تو زندگی بدردمون میخوره اخه من نامزدم و زیاد غذا درست کردن بلد نیستم [نیشخند] که بعد عروسی بتونم درست کنم اگه بزاری عالی میشه ... ممنون گلم[گل][قلب]

یاس

سلام گلم مرسی از راهنماییت حتما کاغذ روغنی میخرم... مرسی عزیزم شما هم شاد و خوشبخت باشید[قلب][گل]

PEYMAN

سلام خاله چطور مطوری>؟؟ [لبخند]بازگشتمو به دنیای مجازی به خودم تبریک میگم..خاله وبمو عوض کردم بهم سربزن حتما... بعدشم من اگه میتونستم حتما اینایی که مینویسی رو درست میکردم.اخه منکه یه تخم مرغ نمیتونم درست کنم خب چطوری کیک سیب درست کنم؟[خنثی]

PEYMAN

دقت کردین توی تبلیغ ماهیتابه مرده میاد تو به زنش میگه :به به چه عطر و بویی را انداختی! بعد زنه میگه :تازه عطرو بو شو ندیدی!مثه مزش عالیه!!!!!!!!!

علی

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه شریف عید سعید فطر را بر شما و خانواده محترمتان تبریک عرض نموده آرزوی لحظاتی زیبا و خدایی را براتون دارم[گل][گل][گل]التماس دعا

آذینه دخت

سلام مهربون از وبلاگتون خوشم آمد میخواستم شما را لینک کنم گفتم اول اجازه بگیرم اگر شما هم مایل بودید مرالینک کنید لطفا به من یه سر بزنید منتظر شما هستم

یاس

کجایی عزیز؟ پس غذاهای جدید چی؟ کجایی[سوال][ناراحت]

ریحانه

سلام مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم